Stenläggning i Täby

Välkommen till DORIAN ENTREPRENAD!

Vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för er stenläggning

Entreprenadservice för dig som vill fixa tomten

Är det dags att bygga om uteplatsen eller skulle du behöva en snygg mur runt tomten? Vi på Dorian Entreprenad hjälper dig med glädje. Vi utför även dränering, markarbete och stenläggning. En stenlagd uppfart är alltid stilrent och lättskött.

Murarbeten

Behöver du bygga en mur på tomten? Det kan handla om fristående murar runt en altan eller grillplats, alternativt som ett trädgårdsstaket i form av en mur. Det finns oändlig variation på material och utseende att välja mellan och i olika prisklasser dessutom. Vi hjälper dig att fixa din nya mur eller att putsa till din gamla. Självklart kan vi det här med stödmurar också. När man bygger en stödmur är det viktigt att tänka på att dränera marken och att inte plantera buskar som kommer att växa sig stora. En buske tar nästan lika mycket plats under jord som ovan jord och buskens eller trädets rötter kan komma att skada stödmuren. Vi är vana vid den här typen av jobb och hjälper dig med råd och tips gällande dina buskar.

Genom att använda detta formulär accepterar du att DORIAN ENTREPRENAD lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Stenläggning i Täby

Vi besitter en gedigen erfarenhet

Dränering

Oavsett om du ska bygga en mur eller en byggnad kan du behöva dränera marken omkring. Detta är jätteviktigt för att inte skada källargrunder eller andra fundament under jord. Dränaget måste göras rätt så att både grundvatten och regnvatten leds bort ifrån grunden. Detta gör vi åt dig utan problem och ser till att grunden får bästa förutsättning för att hålla länge. Vi kan det här med dräneringsrör, avrinning, fallhöjder, fiberdukar och geonät.

Stenläggning

Har du tänkt på att en stensatt framsida, entré eller upp- eller infart ser väldigt trevlig och lättskött ut med en snygg sten? Vi hjälper dig med att få till din drömentré eller garageuppfart, eller varför inte uteplatsen på baksidan. Vi hjälper till med utrustningen och materialet och vi gör jobbet åt dig så att du lugnt kan lägga din tid på andra saker. Vi schaktar undan jord och förbereder marken, gör sättningen med sand och markduk. Vi sågar och lägger stenen åt dig och ger alltid det där lilla extra så att resultatet blir precis som du vill ha det.

Våra tjänster

Dränering - DORIAN ENTREPRENAD

Dränering

Stenläggning - DORIAN ENTREPRENAD

Stenläggning

Bygga mur - DORIAN ENTREPRENAD

Bygga mur

Ditt självklara val när du vill hitta din entreprenadfirma i Järfälla med omnejd!

Kontakta oss

Nöjda kunder

Vi strävar alltid efter att göra vårt bästa med kunden, dig, i fokus. Vi vill att du ska bli helt nöjd med arbetet du har beställt av oss. Vi har höga krav på oss själva och vill ge dig bästa tänkbara utförande. Tillsammans förverkligar vi din drömträdgård eller räddar din husgrund från att skadas av vatten. Vi vet hur viktig villan och tomten är för dig och därför vill vi hjälpa dig att få jobbet gjort på rätt sätt. Med oss kan du känna dig trygg; vi vet vad vi gör.

Varmt välkommen att kontakta oss och prata dränage, murar eller kanske stenläggning.